Voordelen van IP-telefonie

Bellen via internet (IP-telefonie) biedt talloze voordelen ten opzichte van de oude traditionele lijn. Zeker als dit gecombineerd wordt met een hosted telefonie-oplossing. Doordat u een vast bedrag per medewerker per maand betaalt heeft u altijd inzicht in de maandelijkse kosten.
Daarnaast heeft u zelf geen omkijken meer naar het beheer van uw telefonie. De provider zorgt er namelijk voor dat u altijd beschikt over de laatste softwareversies en beveiligingsinstellingen. IP-telefonie is daarnaast schaalbaar: het aantal aansluitingen is eenvoudig aan te passen aan de groei van uw organisatie.

Productiever werken

Met de juiste bureautelefoon en headset zijn u en uw medewerkers productiever. Het inkomend en uitgaand verkeer verloopt vele malen efficiënter door gebruik van de juiste producten. U heeft bij ons keuze uit een ruim aanbod bureautelefoons en headsets. Er is altijd een oplossing beschikbaar voor uw specifieke organisatie.

Maar welke oplossing past het beste bij uw organisatie? Samen met u leggen we de verschillen en voordelen van de providers naast elkaar. Zo komen we samen tot de perfecte oplossing voor uw organisatie en medewerkers.