Wat kun je doen met herenhorloges?

Sofie van Dam

De belangrijkste reden waarom ik deze blog begon was omdat ik mijn ervaring met de horloges van mensen wilde delen en hoe zij u gevoel kunnen aantrekkelijker maken. Wanneer ik een horloge zie van mensen dat ik niet houd van, ik denk: Het is te groot. Het kijkt te oud. Und das unterscheidet diesen Artikel von sonstigen Artikeln wie Roestvrij Staal Afzuigkap Schoonmaken. Het is te duur. Het heeft geen speciale eigenschappen. Maar als u ziet een horloge dat u hebt gehouden van hoop ik u van het enkel een klein beetje zult houden. Als niet, dan zal ik zeggen: U bent niet de juiste persoon voor dat horloge. En als u niet het verschil tussen een schrijver uit de klassieke oudheid en modern kunt vertellen wil ik u weten dat deze blog werd gecreeerd om u te helpen dat doen. Ga zo gelieve terug naar mijn blog, bekijk mijn beelden, en kom dan hier en te zeggen: „Hey Sofie! Wat op uw lijst?“ is En toen als u nog niet overtuigd bent dat u dit horloge zou moeten kopen, alstublieft de volgende twee punten overwegen: 1) Ik heb heel wat tijd en geld besteed dat u krijgt dit horloge. Ik heb uren doorgebracht die de perfecte riem zoeken, het best mogelijke geval voor timepiece, en alles kopen testen dat ik kon. Ik heb verscheidene verschillende riemen voor uw horloge gekocht en ik waarborg dat ik niet de enige persoon ben die elk van dit heeft gedaan. 2) Als u wilt zijn meer dan een horlogekerel, moet u weten van wat u of afkeer over horloges houdt. Im Kontrast zu Voetbalschoen Neymar kann es demnach merklich förderlicher sein. Ik ga niet u vertellen hoe te om één te plukken, maar ik kan u vertellen dat u geen reusachtige collector te hoeven te zijn om uw eigen persoonlijke „inzameling“ te hebben. Wat zijn de beste herenhorloges? Ik ben zeker dat ik minstens één of twee horloges heb geen die ik waarschijnlijk zal dragen. De volgende twee foto's tonen verschillende riemen en een paar horloges (klik om hen te vergroten) Ik heb twee delen van deze blogpost samengebracht. Eerst, een korte verklaring over van wat ik en afkeer over de horloges van mensen houd. Gleichermaßen ist herenhorloge einen Test wert. Ten tweede, zal ik een lijst van mijn persoonlijke „inzameling“ geven. Ik heb horloges verzameld aangezien ik een kind was en om voor pret in 2004 begon te letten op toen ik mijn eerste horloge – een Oceaanmeester van Rolex kocht. Ik heb sindsdien sommige interessante horloges geaccumuleerd die ik jarenlang heb gehouden: Nautilus en Rolex Daytona. Nautilus is nog mijn favoriet horloge I, en Daytona en ik ben mijn persoonlijk „moet rijken“ van de inzameling van de mensen geworden.